5 maart 2021
Geplaatst door TeamNieuweHavenDelft

Een tof pand in de nieuwe zakelijke stijl

Dit toffe pand in de nieuwe zakelijke stijl werd voorzien van stalen ramen uit eigen productie en decoratief glas-in-loodraam, ontworpen door de Hongaarse kunstenaar Vilmos Huszár (vandaar die naam!). Hier kan je lekker eten of bijkletsen met vrienden terwijl de kinderen zich uitleven in de speelhoek, vanuit Nieuwe Haven fiets of wandel je zó naar Huszár. Het is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Koninklijke Fabriek F.W. Braat. Ooit een groot metaalbedrijf dat stalen ramen, hekwerken en verwarmingsinstallaties produceerde voor klanten in heel Nederland. Nadat het pand in gebruik werd genomen door de Sociale Dienst en later dienst deed als bedrijfsverzamelgebouw opende  café-brasserie Huszár haar deuren.  Op verzoek kan je een rondleiding reserveren. Maar genieten van een heerlijk bereid maal van ingrediënten uit de Delftse polders, plaatjes draaien uit de prachtige collectie vinyl, een boek lenen of je laten verrassen door de wisselende expositie beeldende kunst: dat kan allemaal in Huszár!