12 juli 2022
Geplaatst door TeamNieuweHavenDelft

Afgelopen 18 juni deden we mee aan de Schieoevers Safari!  Tijdens Schieoevers Safari konden bezoekers kennismaken en genieten van alles wat het gebied Schieoevers te bieden heeft. Allerlei bijzondere bedrijven openden hun deuren. Deze bedrijven van de toekomst lieten zien wat zij doen en maken. Bezoekers konden genieten van kunst, cultuur en recreëren aan de oevers van de Schie.

We blikken terug op een warme editie, maar niet minder gezellig! Alle deelnemende bedrijven waren herkenbaar aan de gele fietsen voor de deur. Dat waren er best veel. De temperaturen werden gelukkig door veel deelnemers getrotseerd zodat we een groot aantal mensen op locatie hebben kunnen ontvangen. Onder het genot van een drankje konden we ons verhaal vertellen aan iedereen die het wilde horen. Ook was het mogelijk om over de locatie te struinen. Ook kon je naar de buren van Ocatube lopen om ook daar kennis te maken met de Octatube-nieuwbouwplannen en een bezoek te brengen aan de werkplaats. We kijken terug op een leuke dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. En de pizza’s van de Buitenkeuken… waren sowieso onvergetelijk!