21 september 2022
Geplaatst door TeamNieuweHavenDelft

Lijm & Cultuur

Van de productie van lijm naar de productie van cultuur! Op loopafstand van Nieuwe Haven, tussen de Rotterdamseweg en de Schie, bevindt zich het terrein van de voormalige Lijm- en Gelatinefabriek. Sinds 2003 zijn de monumentale panden en de twee hectare daaromheen ongevormd tot een cultureel, creatief laboratorium: Lijm & Cultuur.

Lijm & Cultuur is cultureel centrum, evenementenlocatie en creatief speelterrein in één. Innovatieve congressen, symposia, trainingen, experimentele projecten, workshops, exposities, lezingen, theater- en muziekvoorstellingen, festivals en feesten; en dat allemaal in een historische, industriële setting. Voor de activiteiten check je de agenda.

Er is ook een restaurant annex werkplek, Experiment. De monumentale loods aan de oever van de Schie vormt de perfecte locatie voor werk, lunch, een kop koffie, borrel, bijpraten of ontmoeten. Natuurlijk is er gratis WiFi en zijn er bijzondere gerechtjes en drankjes te krijgen.