3 mei 2021
Geplaatst door TeamNieuweHavenDelft

Nieuwe Haven biedt veel ruimte voor groen, maar mocht je er écht even tussenuit willen, ligt het mooie gebied van Midden-Delfland op een klein halfuur fietsen.

Je hoeft alleen maar de Schie over te steken en je rijdt of loopt zo de polder in! Zo ben je heel dichtbij de stad, maar toch echt even weg. Er lopen wel achttien verschillende mooie wandel- en fietsroutes door Midden-Delfland. Voor iedereen valt er wat te beleven: volwassenen, kinderen, fanatieke wandelaars en beginners. Er zijn ommetjes, dagtochten en zelfs meerdaagse wandelingen. Begeef je tussen de weidse polders, de koeien, de weidevogels en de mooie bloemen. Loop of skate langs de plassen en maak een pitstop in kleine, oer-Hollandse dorpen of breng een bezoekje aan een historische boerderij. Fiets door het unieke Abtswoudse Bos en klim op het hoogste punt ‘Moeder Aarde’ voor een schitterend uitzicht over het hele bos, de polder en de dichtstbijzijnde steden. Hier geniet je van een mooi landschap en haal je je hart op in de frisse buitenlucht. Even een andere wereld, maar toch heel dichtbij Nieuwe Haven.